METROTEHNICA SEAT

Experimenteaza acel sentiment pur Barcelona si sentimentul de libertate. Acesta este SEAT. Descopera varietatea de modele si gaseste modelul preferat SEAT.

 • segm2-seat
  De actualitate in service

  Călătorește în siguranță. Schimbă la timp plăcuțele de frână.

  Schimb plăcuțe frână de la 578 lei.Prețul este recomandat, diferă în funcție de model și motorizare și include TVA, manopera și piesele.Ofertă valabilă până la 31.12.2023, pentru automobilele SEAT din 2016-2018. Nu se cumulează cu alte oferte actuale.Sună la 0214500500 sau efectuează o programare online.

  Afla mai multe
 • segm3-seat
  De actualitate in service

  Schimb plăcuțe de frână de la 521 lei pentru auto SEAT din 2015 sau anterior

  Călătorește în siguranță. Schimbă la timp plăcuțele de frână.Prețul este recomandat, diferă în funcție de model și motorizare și include TVA, manopera și piesele.Ofertă valabilă până la 31.12.2023, pentru automobilele SEAT din 2015 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte actuale.Sună la 0214500500 sau efectuează o programare online.

  Afla mai multe
 • segm3
  De actualitate in service

  Oferte speciale automobile cu experiență de minim 7 ani

  Pentru sănătatea ta înlocuieşte filtrul de polen şi praf cu unul antialergenic. Profită acum: schimb filtru antialergenic de la 153 lei pentru automobilele SEAT și Škoda din 2015 sau anterior. Pentru un preț exact, în funcție de vechimea mașinii, contactează consilierul de service la adresa de e-mail service@metrotehnica.ro sau efectuează o programare online.

  Afla mai multe

SEAT
Accesorii

Cauti accesoriile potrivite pentru partenerul tau de incredere? Fie ca este vorba de cutie de bagaje, un scaun pentru copii sau alte accesorii SEAT, avem solutia potrivita.

Gaseste accesorii
banner img

SEAT
Oferte si actiuni service

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.